Gizli Güçler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gizli Güçler

Gizli güçleri kullanma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz

3 posters
YazarMesaj
Elemental-master
Admin

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz Empty
MesajKonu: aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz   aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz Icon_minitimeC.tesi Kas. 22, 2008 3:27 pm

ben10

ben10

MesajKonu: Geri: aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz   aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 7:50 pm

hoş bulduUUUUUUUUUk.

ben bi çay alıım.
Laughing Very Happy lol!
bilfert

bilfert

MesajKonu: :)   aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz Icon_minitimeCuma Şub. 18, 2011 11:38 pm

Elemental-master demiş ki:
Öncelikle teşekkür ederim çok ilgimi çeken konular bunlar benim özelllikle ilgilendiğim bir kaç konu var o konularda zaman zaman sizlerden yardım bekleyebilirim yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Dün astrsal seyahat için deneme yapmak istedim bilmiyorum ne dersiniz ama ilk defa bunu denedim ama inanın bizzat yaşadığıma yemin edebilirim ben kendimin bu tarz şeyleri yapabileceğine ihtimal vermezdim zira benim bu işlere yeteneğim olduğu konusunda şüphelerim vardı hep ama dün resmen yaşadım diyebilirdim şuurum yerinde ama resmen beden dışında dolaştığımı hissettim fakat eksiğimin olduğunu düşünüyorum ki bedenim birden yataktan 3 yahut 4 parmak yattığım yerden bedenimin iradesi dışında fırlayınca anladım daha detaylı çalışmalar yapmak ve bu konuda kendimi beynimi bedenimi eğitip geliştirmek isterim saygılar

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni Başlayanları Kolay Bi Meditasyon Uygulaması