Gizli Güçler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gizli Güçler

Gizli güçleri kullanma

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Telepati.....

YazarMesaj
Water-Bender
Admin
Water-Bender

Telepati..... Empty
MesajKonu: Telepati.....   Telepati..... Icon_minitimePaz Kas. 30, 2008 6:15 pm

--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaslar telepatiye genel olarak her yerde beynler arasi paranormal iliskiler kimi gosterilir.Telepati insanlarda her kesde vardir mutlaka.telepati yeteneyi 3 yere bolunur.Algilama ,gonderme ,ve her ikisi.Guclu algilama ve gonderme cok kiside bulunmaz.teleptiyle ilgilenenler zamanla onlarda hangisinin daha guclu olduguna karar verir .ama su o demek diyil ki ikisini de guclendiremez hayir gerekli olan inanc calismak ve basarmak.Telepatiyle cok sey yapmak olur.telepatini kotuluk icin kullananlarda var.telepatinin kotuluyu sudur ki mesela birisinin beyninde dusuncelerini deyisdirmek ve kisinin kendi oz iradesini elinden almak.bunlarin basinda birisini asik etmek de olur ki ben bir kere yapdim ama sonra vaz gecdim beynini yeniden duzenledim (sakin bana kizmayin denemek icin yapdim )Telepatide ilerledikden sonra istediyinizi yapa bilirsiniz gizli olan konusmaolari dinleye bilirsiniz sizin hakda olan konusmalari sezersiniz en guzeli ise asik oldugunuz insanin o anda ne yapdigini algilar ve onunda sizi dusunmesini saglarsiniz.ama bunun icin cok ilerlemek lazim.Arkadaslar telepatiyle mesgul olarken 6 hiss kanaliniz da acilacakdir o yeteneyinizde kendiliyinden gelisecekdir.sizin icin telepati calismalarini yazib sitede yayinliyicam.simdilik tesekkurler.
http://gizligucukullanma.eniyiforum.org

Telepati.....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Telepati Üzerine...
» Uzaduyum (telepati) ve ruhsal (durugoru)